Simulare admitere UPB 2016

Liga Studenților Electroniști, împreună cu Universitatea Politehnica București și Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației organizează, în perioada 16-17 aprilie, începând cu ora 9:00, Simularea Examenului de Admitere UPB.

Dacă ești elev și visul tău este să devii inginer, dacă vrei să-ți testezi cunoștințele matematice și fizice și să te antrenezi pentru ziua cea mare, înscrie-te la simularea noastră. Familiarizează-te cu tot ce înseamnă emoțiile și susținerea unei admiteri. Subiecte făcute de aceeași comisie, liste cu repartizarea pe săli, legitimații personalizate și celebra corectură pe loc, specifică Politehnicii (de care suntem siguri că ați auzit).

Concursul se va desfăşura în clădirea Facultaţiii de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, în perioada 16-17 aprilie, la ora 09:00,  în Corpul A al faculății mai sus menționate care se află pe Bd. Iuliu Maniu, Nr.1-3, Sector 6. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi proba de examen (Fizică şi /sau Analiză Matematică & Algebră) și să achiţi o taxă de 10 RON pentru fiecare probă.

Simularea are un număr limitat de înscrieri, așa că grăbește-te! După completarea formularului, vei primi un mail de confirmare a înscrierii.

Înscrierile se fac la următoarea adresă: http://simulare.lse.org.ro/