“Ia ATITUDINE, spune STOP Violenței!”

În data de 14.10.2022, la Colegiul Național de Informatică Matei Basarab din Rm. Vâlcea, Biroul Siguranță Școlară din cadrul IPJ Vâlcea, sub coordonarea adjunctului șefului Inspectoratului cms. șef de poliție Matei Ion și în prezența ofițerulul direcțional din cadrul Direcției Siguranță Școlară, inspector de poliție Mihalache Ionuț Marius, a lansat Campania pentru prevenirea implicării elevilor în săvârșirea de infracțiuni comise cu violență în mediul școlar și conștientizarea regimului juridic al răspunderii penale aplicabile minorului.

Activitatea de astăzi a fost desfășurată în colaborare cu IPJ Vâlcea- Biroul Siguranță Școlară, în prezența a 150 elevi ai Colegiului Național de Informatică Matei Basarab, Rm. Vâlcea și cadre didactice ale unității de învățământ.

Instituțiile cu atribuții in domeniul siguranței școlare, ISJ Vâlcea, IJJ Vâlcea, CJRAE Vâlcea, DGASPC Vâlcea, CEPECA Vâlcea, precum și CNP Vâlcea și Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea, au fost prezenți la activitatea preventivă desfășurată în unitatea noastră de învățământ.

La finalul activității elevii au realizat desene și mesaje non violente.